12 Kasım 2008 Çarşamba

dogzstar erkek wc

bu fotoğraflarda çok belli olmamış ama duvarlardaki 2/5 bz ve serhat köksal'ın diğer gözel istilaları son sürat devam ediyor. bu arada serhat köksal'ın hazırladığı gözel radyo'yu radyo eksen'de pazar günler 22:00'da dinleyebilirsiniz.

serhat köksal kimdir (kaynak: ntvsnbc)
1986 yılında İstanbul’da multimedya projesi 2/5 BZ’yi hayata geçiren Serhat Köksal, çok farklı sanatsal araçlar kullanarak günümüze kadar bu projeyi devam ettirdi. 1991 yılından itibaren ise sayısız ses kaseti, CD, DVD, video kolajı, plak, çıkartma, fotokopi dergi ve poster üretti. Bunların dışında “No Touristik No Exotic” adlı yeni projesiyle 17 ülke 78 şehirde görsel ve işitsel performanslar gerçekleştirdi.

2007 yılı başlarına geldiğimizde ise “Cultural Pipeline”, “Energy Dialogue”, “Gasionalism” gibi kavramlar ve “Kültürel Boruhatlarına Hayır Enerji Diyaloglarına Hayır” gibi sloganlar üzerine yoğunlaşarak bu performanslarını İsveç, İtalya, Çek, Almanya, Avusturya, Polonya, İran’da gerçekleştirdi. Ayrıca bu performansları Varşova ve Berlin’de solo sergi olarak sundu.

Hiç yorum yok: